CNC Automatsvarvar

CNC Automatsvarvar

CNC Automatsvarvar

CNC svarvar och multi tasking maskiner med stångkapacitet från Ø20 till Ø75, hylschuck, alternativt i utförande med 3- eller 4- backs chuck.
Vi erbjuder, utan kostnad:

Skicka oss en ritning på er detalj, så får ni ett förslag på rätt maskin och en tidskalkyl i retur.

Beslutar ni er sedan för att köpa maskinen, så använder vi denna detalj för utbildningen av era operatörer, samt startar den i full produktion. Med garanti för tidskalkylen.

Ni betalar endast för verktygen, allt annat är gratis. Och när vi lämnar installationen så är era operatörer utbildade och maskinen kör i full produktion.

Massproduktionsmaskiner i revolverutförande. Med eller utan live tooling/C-axis, med eller utan sub spindel, med eller utan Y-axel. Mycket produktiva och stabila maskiner.
T6 Compact/Twin, 6″ chuck
T8 Twin/Classical, 8″ chuck
Maskiner med en uppsättning ”Gantry tooling”, optioner är sub spindel, live tooling, B-axel för full 5-axlig bearbetning. Kostnadseffektiva maskiner som är exceptionellt produktiva i komplexa detaljer.
För max stångdiameter 42 eller 60 mm.
i-42 (60) Twin, sub spindel, full 5-axlig bearbetning som option.
i-42 (60) Plus, 1 x verktygsgantry + frontmonterade verktyg för simultan utvändig och invändig bearbetning. Utan subspindel. Full 5-axlig bearbetning som option.
i-42 (60) Eco, 1 x verktygsgantry, full 5-axlig bearbetning som option.
i-42 (60) Robo, 1 x verktygsgantry, full 5-axlig bearbetning som option, inbyggd 6-axlig robot för ämneshantering.
Världens mest produktiva maskiner för komplexa detaljer.
För max stångdiameter 42 eller 60 mm..
S32 ATM, fräs/svarv huvud med fullt styrd B-axel, avsedd för extremt effektiv produktion av turbinblad, medicinska inplantat och andra ämnen med komplexa ytor..
T8 Hybrid/Y-axis, en uppsättning ”Gantry Tooling” + en revolver med live tooling + sub spindle. Kan utrustas med B-axel för full 5-axlig fräskapacitet
i-42 (60) Ultimate, sub spindel och dubbla uppsättningar ”Gantry Tooling”, kan utrustas med en eller två B-axlar för full 5-axlig bearbetning i en eller båda spindlarna. Världens mest produktiva multi tasking svarv för komplexa ämnen.